Zomerdijk
Logo Logo

Doe de Woonquiz

100% verkocht

Zomerdijk: Nieuw wonen in Zwijndrecht

Nieuwbouwwijk Zomerdijk ligt aan de Onderdijkserijweg, onder aan de dijk van de Oude Maas. De huizen worden gebouwd ter hoogte van de Lindelaan. De nieuwbouw wordt omringd door de bestaande bebouwing van Zwijndrecht. Je woont dus nieuw, maar niet in een nieuwbouwwijk. Daarbij heb je het NS-station en het stadscentrum om de hoek. Ideaal! Alle 33 woningen zijn verkocht. De eerste 19 woningen worden al bewoond, de laatste fase is in aanbouw.

De woningen van Zomerdijk

De nieuwbouwwoningen van Zomerdijk sluiten mooi aan bij de omliggende woningen in Zwijndrecht. Schuine daken met speelse dakkapellen, twee kleuren gevelsteen en helderwitte kozijnen geven het geheel een vriendelijke uitstraling. De 33 woningen van Zomerdijk zijn verdeeld over 4 rijen. Achter de huizen liggen diepe tuinen, voorzien van een berging en daarachter ligt een privé parkeerterrein waar je je auto straks kwijt kunt op je eigen parkeerplaats. Er zijn drie woningtypen gebouwd.

Toch nieuwbouw kopen?

In Zomerdijk zelf komt geen nieuw aanbod meer. Op steenworp afstand, in Hendrik-Ido-Ambacht, ligt nieuwbouwplan De Volgerlanden dat nog wel volop in ontwikkeling is. Het woningaanbod bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Interesse? Maak kennis met De Volgerlanden. Of misschien is een woning in nieuwbouwplan Baanhoek West in Sliedrecht iets voor je. Dit is een modern en duurzaam tuindorp met groen, pleintjes en singels. Bekijk Baanhoek West

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?